KAIPAATKO LÄMPÖÄ JA ELÄVÄN TULEN LÄHDETTÄ?
Osaavat muurarimme loihtivat upean takan, näyttävän tulisijan tai hyödyllisen leivinuunin lujasta tiilestä.
KYLPY- JA SAUNATILOJEN SANEERAUKSET
Kokenut henkilökuntamme tekee kylpy- ja saunatilojen saneeraukset rautaisella ammattitaidolla.
ONKO HAAVEISSASI OMA KOTI?
Rakennuspalvelu Decorel toteuttaa mielellään rakennushankkeesi ja tekee unelmistasi totta!

Rakennuspalvelu Decorel Oy

JOENSUUN SEUDULLA TOIMIVA RAKENNUSLIIKE PALVELUKSESSASI

Rakennuspalvelu Decorel Oy on pääsääntöisesti Joensuun ja Pohjois-Karjalan seudulla toimiva rakennusliike. Meillä on vankkaa kokemusta niin pienistä kuin suuristakin urakoista. Tarjoamme asiakkaillemme ammattitaidolla toteutettua uudisrakentamista, remontointia ja saneerausta. Palvelemme mielellämme sekä yksityis- että yritysasiakkaita.

UUDISRAKENTAMINEN

Haaveiletko omasta kodista tai suunnitteletko omakotitalon rakentamista? Rakennuspalvelu Decorel Oy tarjoaa asiantuntevan rakennuspalvelunsa tekemään unelmistasi totta. Toteutamme omakotitalon rakentamisen asiakkaan omien toiveiden mukaan. Meiltä saat uuden kodin avaimet käteen -periaatteella. Asiakkaan halutessa voimme olla vastuussa myös osaurakoinnista tiettyyn pisteeseen asti. Lue lisää uudisrakentamisesta!

REMONTOINTI

Kaipaako vanha, rakas kotisi pientä laittoa tai kenties ihan kunnon remonttia? Olipa kyseessä tarve pienelle tai suurelle remontille, me hoidamme sen alusta loppuun ammattitaidolla ja korkeatasoista työnjälkeä tehden. Remontoimisessa ja saneerauksessa otetaan huomioon asiakkaan omat toiveet ja tarpeet. Niiden pohjalta remontti voidaan toteuttaa yksilöllistä lopputulosta silmällä pitäen. Tutustu remonttipalveluumme!

SAUNAT JA KYLPYHUONEET

Rakennuspalvelu Decorel Oy on erikoistunut suunnittelemaan ja toteuttamaan upeita, yksilöllisiä sauna- ja kylpyhuonetiloja. Olipa kyseessä sitten sauna- ja pesutilojen valmistus osana uutta omakotitaloasi tai vanhojen tilojen saneeraus, pystymme varmasti loihtimaan toiveidesi pohjalta näyttävän ratkaisun. Lue lisää saunoista ja kylpyhuoneista!